Asiakaslähtöistä ja luotettavaa apteekkipalvelua

Merikosken apteekki ehti olla samalla paikalla Koskitiellä, Tuiran siltojen kupeessa lähes puoli vuosisataa, kunnes loppuvuodesta 2011 apteekki uudistui ja muutti uusiin tiloihin Merikoskenkadulle.

Muutossa apteekki sai ajanmukaiset tilat. Avarissa tiloissamme pääsee esteettä liikkumaan rollaattorilla ja lastenvaunuilla. Itsehoito-osastomme on laaja ja tuotteita on esillä mahdollisimman monipuolisesti. Meiltä on myös saatavissa monipuolinen valikoima dermokosmetiikkaa ja muita vapaankaupan tuotteita. Kehitämme jatkuvasti tuotevalikoimaamme eri sesonkien mukaan sekä pyrimme huomioimaan asiakkaidemme toiveet.

Reseptilääkkeet toimitamme suoratoimitusperiaatteella, jossa sama farmaseutti palvelee koko lääkkeen toimituksen ajan. Suoratoimituspisteessä voitte keskustella lääkkeiden käyttöön liittyvistä asioista muiden kuulematta.

Apteekin henkilökunta

Apteekissa työskentelee erilaisen koulutuksen saaneita lääkealan ammattilaisia.

Palveluksessasi on apteekkari, proviisori, farmaseutteja ja lääketeknikoita. Toimimme myös opetusapteekkina, joten meillä on myös lääkealan opiskelijoita suorittamassa harjoitteluaan.

Tavoitteemme

Haluamme olla läheinen ja luotettava apteekkipalveluiden tarjoaja. Toimimme läheisessä yhteistyössä niin yksityisen kuin julkisen terveydenhuollon kanssa.

Apteekkimme vahvuus on ammattitaitoinen ja asiantunteva henkilökunta, joka panostaa jatkuvaan koulutukseen ja haluaa antaa asiakkaillemme uutta ammatillista tietoa lääkkeistä ja niiden oikeasta käytöstä asianmukaisia apuvälineitä ja tietokantoja käyttäen. Jokainen meistä omalta osaltaan mahdollistaa asiakkaiden toiveiden täyttymisen apteekissamme.