Tervetuloa verkkoapteekkiimme

Voit etäasioida apteekissamme helposti ja turvallisesti osoitteessa app.treet.fi/pharmacy/oulun-merikosken-apteekki tai käyttämällä Treet-mobiilisovellusta.


Mobiilisovelluksessa:

Kirjaudu ensimmäisellä kerralla verkkopankkitunnuksilla ja jatkossa PIN-koodilla. 

Valitse apteekiksesi Oulun Merikosken apteekki. Seuraavalla kerralla sovellus muistaa apteekkivalintasi.


Verkkoapteekistamme voit ostaa niin reseptilääkkeet kuin itsehoitotuotteet. Toimitamme tilaukset jopa saman päivän aikana. Toimitusvaihtoehtoina on nouto apteekista tai kotiinkuljetus. Kotiinkuljetus ma-pe klo 9-15.


Lääkeneuvontaa verkkoapteekkitilauksia koskien annamme chatin kautta ja puhelimitse. 


Näin ostat reseptilääkkeitä verkkoapteekista

  1. Kirjaudu sisään tunnistautumalla pankkitunnuksillasi tai avaa Treet-mobiilisovellus.
  2. Klikkaa “Aloita tilauksen tekeminen” -painiketta. Valitse sitten toimitustapa ja lääkeneuvontatapa. Lopuksi klikkaa “Lähetä tilaus” -painiketta.
  3. Farmaseuttimme on sinuun yhteydessä valitsemallasi tavalla (joko puhelimitse tai chatin kautta), ja täydentää tilauksesi keskustelunne perusteella.
  4. Valitse lopuksi maksutapa.
  5. Toimitamme tilauksesi jopa saman päivän aikana.Toimitusvaihtoehtoina on nouto apteekista tai kotiinkuljetus. Itsehoitotuotteita (eli muita kuin reseptilääkkeitä) voit hakea ja lisätä ostoskoriisi Treet-verkkoapteekin “Apteekki” -sivulta. 


Lataa Treet-mobiilisovellus

Lataamalla Treet-mobiilisovelluksen puhelimeesi, apteekkimme palvelut ovat kätesi ulottuvilla aina tarvittaessa. Treet-mobiilisovelluksen avulla voit myös helposti seurata tilauksesi käsittelyä.Lisätietoja

Lisätietoja Treet-verkkoapteekista:

www.treet.fi